For meg som helsearbeider, og medmenneske, er dette en helt uunnværlig bok. Den gir et helt nytt, og bedre bilde av verden sett med en autistisk gutts øyne. At denne boken er skrevet av en 13 åring er utrolig..smart og veldig reflektert. Jeg sitter igjen med et helt forandret syn på mennesker med autisme, og en stor respekt og beundring for disse menneskene som kjemper en hard kamp for å finne seg til rette i verden.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Heldigvis er det mange som ser verdien av denne utrolige boken, for den topper bestselgerlistene om dagen. Jeg jobber ikke med autister, men er helt enig med deg i at dette er viktig lesning: Den er banebrytende når det gjelder å formidle hvordan det er å være autist.

Vakker, innsiktsfull og sår. Spesielt sterkt når han forteller om hvordan autister ikke kan kontrollere språk og kroppsbevegelser - men at de er fullt bevisst på det selv. Bak forfatterens sterke utbrudd og ukontrollerte utfall befinne det seg en reflektert, intelligent og følsom person - som fortviler over sin egen atferd - og over at andre behandler han som et lite barn basert på atferden, og ikke snakker til han som den personen han egentlig er.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken