Bokklubben har kategorisert boken under barn 10-12 og ungdom. Jeg leste den norske oversettelsen som ble utgitt i 2013, men boken ble opprinnelig utgitt i 1999. Handlingen foregår i 1991/1992. Ungdommene i boken har verken pc eller mobiltelefon. Jeg likte boken, men er litt usikker på om den vil fenge tenåringer som lever i nuet. At de fleste vil se på denne boken som antikvarisk. Link til et blogginnlegg om boken

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg er ikke enig! Jeg er 14 år gammel, og elsker boken! Jeg synes det er ekstremt interessant å lese en bok som handler om noe som skjedde for noen år siden. Det er egentlig ikke så stor forskjell på tiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man er kanskje litt for ung til å forstå boka hvis man er mellom 10 og 12, men jeg likte den veldig godt da jeg leste den. (Tror jeg var 19, så strengt talt fremdeles tenåring.) En fin og sår historie som skiller seg ut blant alle de raske, actionfylte ungdomsbøkene som ellers dominerer markedet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å høre. Datteren min fyller snart 17 år og det var en julepresang til henne. Jeg skal fremsnakke den og håper den faller i smak.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge