Takk skal du ha ! :-)

Der slapp skyldfølelsen for ikke å ha lest Knausgård`s "Min Kamp", og i det hele tatt at jeg heller aldri tror jeg kommer til å lese den. ( En skal jo aldri si aldri, men det blir i allefall L E N G E til .)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

;-) Uff ja. Har vi ikke nok skyldfølelse for alt mulig, om vi ikke også skal få skyldfølelse mht. enkelte bøker vi ikke får lest?

En bok skal jo i første rekke glede den som leser. Og har du ikke lyst til å lese Knausgård, så er da det en helt ærlig sak! Og så kan jeg mene så mye jeg vil at du går glipp av noe. He-he ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, ser nå at du har gitt Knausgårds "Min Kamp 2" terningkast 6 !

HVIS jeg nå en gang likevel skulle komme til å lese boka/bøkene, så ser du den evnt. de iallefall her på sida mi. - - Med terningkast ! :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30