Kan du definere litt hva du legger i informant. Altså søker du personer som jobber på biblioteket, bokhandel osv, eller privatpersoner som er glad i å lese og er oppdatert. Høres ut som en svært spennende oppgave :)!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Naturligvis kan jeg det! Med informant mener jeg personer som bruker bibliotek og/eller e-bøker aktivt, enten det er en gang i uka, flere ganger i uka eller en gang i måneden. Hyppigheten har ikke så mye å si, jeg er mer ute etter hvordan personer opplever teknologien. Jeg er allerede i kontakt med biblioteket, så jeg er mer ute etter privatpersoner og deres personlige erfaringer. Om man arbeider med bøker(bokhandel, forlag etc) så er ikke det noen ulempe akkurat :)

Det er definitivt et spennende tema! For ordens skyld kan jeg legge til at dette er en masteroppgave som skrives innen et tverrfaglig studiefelt som heter STS: Studier av kunnskap, teknologi og samfunn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

JarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald K