Jeg kan slutte meg til det du skriver. Det er hvordan det beskrives som er avgjørende, og en middelvei er - som innenfor så mange områder - ikke å forakte. Av og til blir beskrivelsene så kunstige at det blir komisk. Spørsmålet om hva som er litteratur, eller om det er mulig å skille mellom god og dårlig litteratur, vekker så mange følelser. Min erfaring er at debatten ofte sporer av og plutselig handler om menneskeverd e.l. Men nå skal jeg være forsiktig slik at ikke jeg starter debatten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det bør være en alltid pågående diskusjon uten konklusjon. Jeg synes forumets manglende evne og ønske om å diskutere hva som er god og hva som er dårlig litteratur gjør det litt blodfattig:) Jeg finner mening i uenighet og en god diskusjon kan også være "koselig".

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jo da, jeg er ikke uenig i det. Uenighet er en berikelse, som det heter: der alle tenker likt, tenker ingen særlig meget. Problemet er mer av praktisk art: når det diskuteres på nett kommer det ofte så mange innspill og avsporinger at det blir vanskelig, eller i hvert fall tidkrevende, å følge debatten. Men av og til er det verdt det, og her på bokelskere har det ofte fungert bra, selv om jeg registrerer at enkelte forsøker å provosere dem vedkommende betegner som gamle damer ;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude Jensen