Jeg er nok som deg, en liste-person. ELSKER lister faktisk, lager lister på alt ...men når det kommer til bøker ...vel, akkurat nå har jeg to lister liggende ...en liste med alle bøkene jeg har stående ulest i min hylle som jeg må få prøvd å lese noen av dette året. Og en liste med de ti bøkene som jeg synes virker mest spennende akkurat nå. Men så er det det da, at disse "lystene" mine (som jeg kaller det av mangel på andre ord) forandrer seg hele tiden, gjerne flere ganger om dagen. Så innen jeg er ferdig med en bok og skal begynne på en ny (klarer bare å lese en roman av gangen), så har jeg nesten garantert falt for en helt annen bok en noen av de jeg hadde på listene mine.
Så når det kommer til valg av bøker er lister helt ubrukelige. Så når jeg velger en bok, så blir det helt tilfeldig ut fra hva jeg føler for og interesserer meg mest for i akkurat det sekundet jeg skal velge en ny bok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil