Jeg får ingen reklame hverken her eller på FB, i nettleseren Mozilla Firefox kan man "skru av/blokkere" for reklame. Den er grei.(Adblock Plus 2.4 - den er gratis, da surfer man helt reklamefritt)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

I utgangspunktet har jeg stor sans for "reklamefrihet", RandiA, men som Jengeno påpeker i innlegget over ditt: Ikke glem å velge "vis annonser" på bokelskere.no når du har installert, sånn at vi bidrar til å holde hjulene igang her inne - med andre ord: det er ikke gratis å drifte et nettsted, og det er nok annonsene og opphavsmennenes idealisme du kan takke for at vi bokelskere kan bruke dette nettstedet uten å betale noen abonnementsavgift e.l. Så selv om jeg for min del gjerne skulle sett et reklamefritt bokelskere.no, aksepterer jeg at de er der, i håp om at de som sørger for å holde hjulene i gang, ikke skal gå i minus på bankkontoen av pur idealisme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er et viktig poeng - og jeg er med og støtter det fordi jeg ofte bruker de andre nettleserne jeg har når jeg "går" på bokelskere - som blant annet står på start-siden til en av de andre nettleserne mine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Akkurat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SlettenKirsten LundEli HagelundRufsetufsaKristine LouiseJulie StensethHarald KCecilie69RottulfHildeE .Trude JensenGeir SundetBjørn SturødConnie ThereseToveVannflaskeNinasiljehusmorLailaTine SundalRandiAVibekeDolly DuckKjersti SReidun SvensliMerethe SolstadBeathe SolbergMarenFrode TangenVioleta JakobsenThomas KolåsætermarithcHeidi Nicoline ErtnæsMalinKaramasov11Torill RevheimEllen E. MartolSolveigRandiStian Axdal