Kanskje ordet likgyldighet hadde passet bedre, altså de som bare ønsker å svømme med strømmen og ønsker å la være å ta stilling til det ene eller andre. Men likgyldighet kan i dette tilfellet svare til ingen mening.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg vil anta at de resterende 20 som ikke har uttalt seg ønsker "en avstemning av helt tilfeldige titler" istedenfor "ønske om en tematisk lesing".

I alle fall er det mulig at det forholder seg slik.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er forsiktig med å karakterisere folk som likegyldige også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje det ikkje er noko meir å krangle om? Eg synes eigentleg me skal vere glade for at nokon gidder å ta initativet til å starte eit slikt prosjekt. Med så mange innspel som har kome dei siste dagane synes eg i grunnen det er bra at kjell k har talt for "det tause fleirtalet" og funne frem til kva retningslinjer som skal gjelde for denne lesesirkelen. Det har jo dukka opp ganske mange gode forslag til ein eventuell parallell lesesirkel, så då får ein berre håpe at det dukkar opp nokon som har pågangsmot til noko slikt.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine Sevilhaug