Litt rart med en lesesirkel der alle leser forskjellige bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Einig, det vert lite føremålsteneleg, men eg har Doktor Faustus på pensum så den må eg lese snart uansett. Middelmarch er eg litt usikker på om eg vert med å felleslese for den har eg lese før, men det er lenge sidan så eg tenkjer eg byrjar på den saman med dykk, så får eg sjå kor mykje eg hugsar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ikke lest Doktor Faustus. Leste Trolldomsfjellet for noen år siden. Bra roman, men langtekkelig og vanskelig å komme gjennom.
Har du begynt på Doktor Faustus?
Kunne vært moro å høre hva du synes.
Siden du har den på pensum blir det jo en form for pliktlesing. Kan være givende det også.

Tror nok du kommer til å huske en god del om du gjenleser Middlemarch. Og dersom det blir felleslesing av den her i lesesirkelen, tror jeg det kan bli interessant å følge diskusjonene, selv om du dropper felleslesingen.

Lykke til med Doktor Faustus.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har også inntrykk av at Mann kan vere litt tung, men me får sjå, eg ventar truleg med å byrja på romanen til etter jul, noko som er dumt sidan pliktlesing ofte dreper lesegleda (i mitt tilfelle), og det ikkje vert ei plikt før på nyåret.

Men kor lang tid tenkte du at ein skulle bruke på Middlemarch? 150 sider i veka eller er noko slikt? Diskusjonane kjem eg til å følgje, der er det ofte mange gode bidrag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h