Her skal jeg si snøballen ruller! Det som i utgangspunktet så ganske enkelt ut, er nå blitt et virvar av forslag om struktur, planer, sjangere, geografi og gud vet hva. Inntil videre velger jeg derfor å holde meg på sidelinja. Jeg kommer trolig tilbake når noen har greid å komme fram til hva som skal "samleses".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Felt så negativ du var i dag. Selv om opplegget har tatt litt andre retninger enn hva initativtaker trolig hadde i tankene da tråden ble startet, betyr ikke det at det går mot en mindre riktig løsning. Etter å ha lest gjennom hele diskusjonen ser jeg at utganskpunktet var litt håpløst - hvordan bli enige i hva som skal lesest uten noen ramme, og der alle har sine egne oppfatninger om hva som bør lesest. Jeg heller nok mot at leseprosjektet, bør ha en rød tråd, men det er jo umulig å vite hva flertallet mener når det bare er noen få som gir uttrykk for ønsker. Splittelsen blir vel ikke mindre når andre ikke har annet å komme med enn kritikk?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men kjære, det var da ikke kritikk? Ikke var det negativt ment heller. Jeg bare kunngjorde at jeg avventer et resultat uten å presentere enda flere konstruktive forslag enn de som allerede er kommet. For øvrig synes jeg ikke utgangspunktet var håpløst. Rammene som ble antydet, var riktignok ganske romslige, men det finnes faktisk en masse lesesirkler som greier å samlese i år etter år uten rammer i det hele tatt. Som sagt, jeg er fortsatt med, men overlater beslutningsprosessen til dem som har sterkere meninger om rammer og planer enn jeg har.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi er i kaos-fasen; det går over :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Beate KristinReadninggirl30Hallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun Svensli