Jeg kan godt skjønne at du ble litt skremt. men i bøkene så er egentlig hovedhandlineg om opprøret mot Panem(styrerne). Jeg synes de klarte å få det ganske bra med i filmen. Ivertfall på starten. Jeg likte starten best jeg egentlig:)

Bøkene finnes på norsk, og de selger dem helt sikkert på Ark eller Norli. Jeg hadde anbefalt og gitt alle tre bøkene hvis det er en julegave:) Hadde passet bra hvis de matchet, ikke bare en pocket og en innbundet, men alle like:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk for tipset. Da blir det en flott bokpakke til sønnen her i huset. Tenker at jeg også , kommer til å lese de . Du har satt deg godt inn i bøkene og filmene , hva likte du best.? Bøkene er vel mer full av detaljer. Filmene var jo flott laget med dyktige skuespillere. Det at jeg ble litt skremt , det var volden og drapene, naturlig nok. Men jeg skal se de to neste filmene også, sammen med ungdommene i huset. Så flott at moren din også leste bøkene, og så filmene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gleder meg til den siste filmen kommer ut. Blir spennende hvordan de skal få til enkelte scener fra boken! Hvis jeg skulle vært noen.. hadde det nok vært Soleie☺ Liker tanken på å bli strøket hver dag av Prim og få masse omsorg. Hun beskrives kanskje ikke som den fineste katten, men jeg liker karakteren hennes, av en eller annen grunn.

Jeg har verken sett første eller andre filmen, bare klipp av dem.
Er soleie med i dem?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt usikker, husker faktisk ikke, beklager dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard Holvik