Jeg elsker bøkene, og jeg vil vite om DU gjør det også!
Eventuelt favoritt person i lekene(74. The hunger Games og 75. The hunger Games, tredje kvartsekelspill!).

Jeg elsker Katniss, men hvis jeg skulle vært en i lekene hadde det enten vært Finnick Odair eller Enobaria! Katniss er også et alternativ:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Jeg simpelthen ELSKER Clove fra distrikt 2, selv om hun er en av de slemme, ville jeg helt klart vært henne!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste du HG før de ble "populære?" Uansett, for å svare på spørsmålene dine: altså jeg er selvfølgelig soleklar team Katniss all the way, men det er en del andre karakterer som ikke er med lenge, men som jeg fallt hundre prosent for. I HG- 74 var det Rue, det å lese om det sterke forholdet Katniss fikk til Rue og hva hun gjorde for Rue etter hennes død gjorde meg super trist, og da jeg så det på storskjermen elsket jeg enda mer Rue. Hun var så ung, og burde aldeles ikke ha vært med på lekene, men siden hun kom fra en så fattig familie måtte hun bare bite tenna sammen, som gjør hun til absolutt den beste tributten av de alle i HG.

I CF elsket jeg Mags. Da jeg var på premieren i Sør, så ble jeg så utrolig irritert da scenen hvor Mags kysser Finnick og løper inn i tåka for å ofre seg selv slik at Finnick kan hjelpe Peeta istedenfor, fordi folk lo. Jeg mener, hvis litt respekt. Denne dama på sikkert snart 90 år ofret seg selv for at de yngre skulle leve, det er en ekte helt det. Også må jeg ikke glemme at hun også tok plassen til Annie fordi Annie er Annie. Hun var ikke engang tributt, men ofret seg selv fordi Annie (og Finnick).

Når det kommer til hvem jeg ville vært i lekene, skulle jeg ønske jeg kunne si jeg enten ville vært Finnick, Katniss eller Johanna, men må nok beklage meg og si at jeg ville nok vært Peeta eller Mags. Og vi vet jo alle hva som skjer med de til slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg falt mest for de "farligste" personene....Clove,Enobaria,Cashmere,Glimmer,Johanna og selvfølgelig Katniss:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg så film nr to på kinoen i går, sammen med min sønn på 13 år. Og må si det er litt av en serie , to filmer til men ikke før om ett år. Skjønner godt at dere ungdom elsker disse bøkene , og filmene, jeg ble derimot litt skremt.....er nok for gammel til dette her. Men finnes bøkene bare utgitt på engelsk? Tenkte litt på julegaver , og sønnen min leser helst norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Både jeg og sønnen på 12 elsker disse bøkene! Jeg slenger meg på anbefalingen til Jesper her; kjøp alle bøkene samtidig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra. Takk for tips. Tenker jeg også leser de, låne av yngstegutten. Han får de til jul, innbundet. Du så også filmene , eller.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, filmene har jeg ikke sett. Rett og slett fordi bøkene passer både for ungdom og voksen, mens filmene er mer tilpasset ungdom etter som jeg har forstått. Eldstemann har sett de, hvertfall de to første, og han elsker de :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Filmene er greie nok, de, og Jennifer Lawrence er fantastisk god som Katniss! Dessverre irriterer jeg meg veldig over de tafatte typene de har fått til å spille Gale og....han andre som jeg plutselig har glemt hva heter. De passer ikke til rollene sine og er totalt ukarismatiske. Men Jennifer Lawrence er utrolig bra, og Donald Sutherland som president Snow er glimrende. Også morsomt å se Lenny Kravitz og Philip Seymour Hoffman. Film nr to virket bedre, men det er muligens fordi jeg nå har glemt en del av handlingen i bøkene. Den tredje boka likte jeg ikke så godt, men får vel se filmene....
Å, og ja, jeg er vel ca 35 år eldre enn hovedmålgruppa :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Donald Sutherland <3 En av de mest fantastiske skuespillerne igjennom tidene. Oh Gosj jeg ler fortsatt av han i Kellys hero's.. haha... WOOFWOOF

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan godt skjønne at du ble litt skremt. men i bøkene så er egentlig hovedhandlineg om opprøret mot Panem(styrerne). Jeg synes de klarte å få det ganske bra med i filmen. Ivertfall på starten. Jeg likte starten best jeg egentlig:)

Bøkene finnes på norsk, og de selger dem helt sikkert på Ark eller Norli. Jeg hadde anbefalt og gitt alle tre bøkene hvis det er en julegave:) Hadde passet bra hvis de matchet, ikke bare en pocket og en innbundet, men alle like:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset. Da blir det en flott bokpakke til sønnen her i huset. Tenker at jeg også , kommer til å lese de . Du har satt deg godt inn i bøkene og filmene , hva likte du best.? Bøkene er vel mer full av detaljer. Filmene var jo flott laget med dyktige skuespillere. Det at jeg ble litt skremt , det var volden og drapene, naturlig nok. Men jeg skal se de to neste filmene også, sammen med ungdommene i huset. Så flott at moren din også leste bøkene, og så filmene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gleder meg til den siste filmen kommer ut. Blir spennende hvordan de skal få til enkelte scener fra boken! Hvis jeg skulle vært noen.. hadde det nok vært Soleie☺ Liker tanken på å bli strøket hver dag av Prim og få masse omsorg. Hun beskrives kanskje ikke som den fineste katten, men jeg liker karakteren hennes, av en eller annen grunn.

Jeg har verken sett første eller andre filmen, bare klipp av dem.
Er soleie med i dem?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt usikker, husker faktisk ikke, beklager dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo Larsen