En må vel vente å møte litt motgang når man velger å ordlegge seg slik du gjør. Innlegget ditt hører nok snarere hjemme i et kommentarfelt på t.d. dagbladet enn her på bokelskere, som i første omgang er et vennlig og imøtekommende forum.

Sa jeg vennlig? Det er jo litt interessant å se på alle de selvrettferdige bokelskerne som tydligvis har startet en heksejakt mot deg. Sensuren er på plass. Man kan ha ulike meninger, men bare innenfor de trygge rammene. Går man utenfor disse rammene reiser fariseerne seg i harme. Til tross for at de ikke er noen klare rettningslinjer for bruken av forumet, er det tydligvis mange som ser på seg selv som moderatorer. Om dette kommer av ansiennitet eller skinnhellighet er usikkert.

Når det er sagt må jeg tilstå at jeg ikke helt skjønner hva som driver deg. Hvorfor bruke tid (som du sier at du ikke har) på å skape dårlig stemning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

"Om dette kommer av ansiennitet eller skinnhellighet er usikkert."

Det er faktisk ikke så usikkert. Og svaret er "ingen av delene".
Det korrekte svaret er "historie".
Tore Rønning har en lang historie her inne, hvor han har vært meget ufint mot sine meddebattanter.
At han så slettet alle diskusjoner han hadde startet (og alt annet han hadde skrevet, såvidt jeg kan se) og trakk seg ut av forumet med brask og bram, var i og for seg en løsning på problemet.
At han bestemmer seg for å komme tilbake igjen, er greit nok.
At han så velger å fortsette med nøyaktig samme måte å "diskutere" på, gjør at de som har vært her en stund ikke ser ham som "Tore Rønning, nybleven medlem i bokelskere.no". Vi ser ham som "Tore Rønning, han som ikke respekterte den Kardemomme-loven som gjelder i trådene her inne".

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle