For meg ser det ut som om Hilde Hustoft har skrevet en doktorgradsavhandling under tittelen: Spiritualitet og eksistensielle tema i psykose. Åndelige erfaringer, religiøsitet og livssyn relatert til psykosebehandling. (Du kan Google på dette, sjekke årstall, og prøve universitetsbibliotek.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har ikke lest boka, men mener hun at de som er religiøse, har åndelige erfaringer og som er mer åpne for det alternative har flere psykoser?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mitt innlegg var et svar til en annen bokelsker som søkte etter en bestemt artikkel. Jeg har heller ikke lest hennes arbeid, men vet generelt at personer som er religiøse har mindre psykiske lidelser enn andre. Spesielt katolikker har lite psykiske lidelser, man tror det skyldes at de ofte går til skriftemål. Kort sagt, hjelper religion.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitMathiasKirsten LundLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlaging