Ja, jeg skrev bare for å finne ut en måte å gjøre det på, ikke for at noen skulle gjøre det for meg.
Men jeg kan skrive at forfatteren er Hilde Hustoft og at artikkelen handler om noe om psykoser og eksistensielle temaer og religiøsitet. Tror artikkelen skal ligge i ei bok, sånn jeg har forstått det. Men det kan være den bare er publisert som artikkel og.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

For meg ser det ut som om Hilde Hustoft har skrevet en doktorgradsavhandling under tittelen: Spiritualitet og eksistensielle tema i psykose. Åndelige erfaringer, religiøsitet og livssyn relatert til psykosebehandling. (Du kan Google på dette, sjekke årstall, og prøve universitetsbibliotek.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest boka, men mener hun at de som er religiøse, har åndelige erfaringer og som er mer åpne for det alternative har flere psykoser?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mitt innlegg var et svar til en annen bokelsker som søkte etter en bestemt artikkel. Jeg har heller ikke lest hennes arbeid, men vet generelt at personer som er religiøse har mindre psykiske lidelser enn andre. Spesielt katolikker har lite psykiske lidelser, man tror det skyldes at de ofte går til skriftemål. Kort sagt, hjelper religion.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøvde å søke i bokbasen/mentor, men fikk ikke treff på Hilde hustoft

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan google scholar hjelpe?
Hvis ikke prøv bokkilden og amazon sine søk- kan av og til komme opp som medforfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for hjelp, tror jeg har funnet riktig bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemine