Har kommet et stykke på vei i denne boka.
Må innrømme at jeg sliter. Det hele blir for "eterisk" for meg. Jeg får liksom ikke helt fotfeste.
Fantasi eller virkelighet?
Men vakkert er det jo. Og veldig romatiskt.

Gjorde meg ferdig med boka for noen uker siden.
En annerledes bok er det. Poetisk og vakker, svevende. Likevel konkret nok i sin kompliserte konstruksjon, til at historiene blir virkelige og nesten ufattelig gripende.
En bok som fortjener noe mer enn alminnelige terningkast. Jeg avstår derfor fra å dele ut noen, denne gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er jo det som er så fascinerende, den litt flyktige, svevende stilen der fotfestet glipper. Og så, ved annen gangs lesing oppdager man jo at det er et feste for foten der, og at alt henger sammen. Mesterlig!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nå lest boka ferdig og må vel si meg enig. Boka er rett og slett genial i sin konstruksjon, som et evig dikt hvor rytmen kommer etter hvert. Kanskje tar jeg fatt i boka på nytt engang og regner da med full nytelse, skikkelig fotfeste som du sier.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtothea