Jeg er svak for Stephanie Perkins Anna and the French Kiss. En bokelsker sier at den er full av klisjeer, men det er ikke meg i mot. Jeg elsker romantikk, og kjenner at hjertet mitt blir flytende og sørpete av bøker som denne. Jeg ble rett og slett forelsket av å lese den, og hadde verdens største glis over hele fjeset mot slutten av handlingen. Aaah, livet er virkelig ikke så ille når det finnes bøker som løfter deg opp og tar deg med, og.. vel, slipper deg hardt og brutalt i bakken slik at du sitter igjen med hjertesorg fordi de som har blitt dine nærmeste venner over de siste dagene og ukene må forbli i boken mens du må fortsette livet ulykkelig og alene. Men jeg elsker hvert sekund av det, og ville ikke ha valgt noe av det bort.

En annen kjærlighetshistorie må bli Skynd deg å elske. Fordi den er ærlig og rørende, og forteller om et sterkt og fortvilet par som møter motgang, men som holder på kjærligheten for hverandre gjennom alt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein