Jeg vil først og fremst anbefal deg å ikke være så melodramatisk:) Jeg har selvfølgelig ingenting mot deg som person, jeg har jo aldri truffet deg... Men nok en gang, det jeg skrev opprinnelig var beregnet på en annen person. For meg virker det som at du like å ha meg som hatobjekt, for hvorfor skulle du ellers være så ivrig etter å henvende deg til meg? Som tidligere skrevet har jeg svært lite greie på aspergers og autisme. Om det er vanlig at dere er krigerske eller ikke.
For å være ærlig så er jeg nok helller ikke særlig interresert i temaet merker jeg.

En ting det kan være viktig å forstå er at jeg selvfølgelig ikke bryr meg om folk ikke ønsker å være postitiv overfor meg lengre. Venner velges med omhu, bekjente kan forkastes.

Håper du velger å tone deg ned litt heretter, eller i det minste holder deg til innlegg fra meg som er rettet i din retning. Det er vel ikke for mye å be om?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Melodrama, som du kaller det, er nettopp en hånlig betegnelse på AS-rettferdighetssans. Foreslår at du ganske enkelt holder deg unna meg ettersom du ikke er interessert og heller ikke forsto teksten min. Du forstår ikke at du tramper meg ned i iveren etter å bli hørt. Og hva du enn er i den fysiske virkelighet, så er du det ikke her... Verden kretser ikke rundt deg sjøl om du tror det. Og nå gidder jeg virkelig ikke deg mer, samme hva du prøver å provosere.

Jeg retter en stor unnskyldning til dere andre her inne, men postfunksjonen her henger seg opp på tlf.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Håper du ser at ditt råd om at jeg bør holde meg unna deg faller på sin egen urimelighet:)
Husk at det var du som henvendte deg til meg, ikke omvendt. Til tross for at jeg påpeker at det jeg skrev slett ikke var beregnet på deg, eller som konfrontasjon, velger du å være like påståelig. For meg virker det som at du ønsker å irritere meg.

Nå er det faktisk 2.gang at du sier du skal boikotte meg, mitt råd er at du for egen mental helse gjør nettopp det. Men selvfølgelig kan du svare meg nå eller ved senere anledninger om du så ønsker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Rolf IngemundsenTine SundalKirsten LundelmeNabodamaBjørg L.Harald KWencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveAvaHanneAudhildHilde Merete Gjessing