Den eneste grunnen til at jeg i det hele visste om boken, var fordi jeg ble nødt til å velge en skjønnlitterær bok med tema psyksiske lidelser, og denne var den beste og eneste jeg fant.

Boka var ekstremt tunglest, og det var vanskelig å komme seg gjennom de første 80 sidene uten kapittel. Etter dette ble det litt lettere å komme seg gjennom resten, og på slutten ble boken faktisk litt interessant, enda jeg hadde sett filmen før jeg begynte på boken.

I tillegg var det alt for mange navn til at jeg klarte å holde følge med hvem som led av hva. Det virker som om Fossum har valgt ut sykdommer på forhånd, også lager noen karakterer rundt Haijna, som da har en bestemt sykdom. Ingen lider av akkurat det samme.

Dersom vi snakker i en mer psykologisk sammenheng var boka ekstremt bra. Du lærer mye om forskjellige sykdommer, og det er mange symptomer og tanker å analysere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Mye er blitt sagt og skrevet om 'De gales hus', men tunglest er den da definitivt ikke! Iallfall ikke etter min mening.
Jeg har lest den mange ganger, og det er ikke en spesielt tykk bok, men innholdet er virkelig bra; du ser galehuset og deres beboere for deg mens du leser. Kan godt leses ut på et par dager. En av mine store favoritter fra Karin Fossum!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas