Jeg avbrøt boka fordi den ble så gjennomsiktig,noe jeg hadde taklet om ikke hovedpersonen forteller sine innerste tanker til ei hu har møtt for to minutter sida. Skuffende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg leste sånn 30 sider av boka før jeg fant ut at dette var kjedelig, eller jeg mistet bare lysten til å slutte å lese. Den er sikekrt bra, men ikke noe for meg akkurat nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble hekta med en gang jeg leste boka og gledet meg til å sette meg ned og kose meg med den. Men etterhvert som jeg kom lenger og lenger ut i boka, dabbet troverdigheten og originaliteten av....historien var liksom hentet fra en annen velkjent bok....(Saras nøkkel minnet den meg om!) - og jeg syntes ikke boka var like bra på slutten som den var i begynnelsen. Men den var helt ok ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er omtrent halvveis i den, og den har definitivt imponert meg. Fin, varm og lun bok, med en stor porsjon inspirasjon. Fargerik og original idè, synes nå jeg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble nødt til å lese den ferdig,men skulle ønske jeg hadde latt være. Den var verre enn jeg trodde i utgangspunktet. Dårlig skrevet og med mange småfeil i plot og diverse annet rot.

Blir ikke bedre av å strø fransk etc hist og pist i teksten,er det noe jeg avskyr,så er det det.

Kort og konsist; -dårlig -gjennomsiktig -virrete

Styr unna!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er vel en temmelig bra oppsummering, ja! Boka er noe fordømt ræl! Mange historier som bare blir halvveis gjennomført, forstyrrende tidsaspekt, gjentakende uttrykk ("sa jeg rolig", "nok om det"), disse forbanna franske dialogene... Latterlig dårlig, et hån mot leseren!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hm, jeg syns boken var nydelig, jeg ::) Chicklit ja, men søt og rørende historie likevel..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns det var en kjempefin bok :) Jeg har bare lyst til å lese den igjen. hva så om det er noen småfeil, eller et annet språk midt i teksten? bruk en ordbok eller noe ;P det var en fin fortelling om en kvinne som hadde mistet sin beste venn, og hun mente det var sin egen skyld. hun traff en gammel syk kvinne, som led akkurat samme sjebne! Det var snakk om sjebnen og kjemi. Hadde det vært en sur gammel dame, hadde Phoebe aldri betrod seg til henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker vanligvis chicklit, men ikke la chicklit bli en hvilepute for "nå kan forfatteren skrive så dårlig som h*n vil" - det virker som det er tilfelle her. "Hvem bryr seg,det er jo "bare" chicklit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikKirsten LundEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. Martol