Ja, det er helt sikkert :-) Noen ganger treffer det og andre ganger ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har ikke kommet særlig langt ennå. Hvordan er det med deg? Har du fått lest så pass i Babbitt at du har gjort deg opp en mening?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, jeg har ikke det, ikke ennå. Begynte på så mange bøker på en gang, og så har den sakket akterut. Tok den frem i ettermiddag, og jeg liker språket hans, det er jeg i hvert fall sikker på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjenner meg igjen der, gitt.
Håper å få lest en del i morgen, så da tar jeg den fram igjen :-)

Og enig med deg når det gjelder språket hans!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt i starten på boka, og har foreløpig fått med meg at Babbitt er svært merkebevisst og opptatt av statussymboler. Han er ganske kry av sin B.V.D. undertrøye, og det later til at det var datidens Bjørn Borg?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Utrolig morsomt! Takk for at du delte denne, Bjørg :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliBenedikteBjørg Marit TinholtGro-Anita RoenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFrisk NordvestMaikenTorill RevheimEileen BørresenBeathe SolbergStine SevilhaugAnne-Stine Ruud HusevågHarald KMonika SvarstadEivind  VaksvikLailaKristin SpalderElisabeth SveeSynnøve H HoelMorten JensenBjørg L.Tore HalsaEirin EftevandIngeborgVannflaskeLilith NagelReidun SvensliHeidi BBTone SundlandSigrid Blytt TøsdalIngunnJOdd HebækPiippokattaHege HopenSissel ElisabethDemeterKirsten LundVegardNinaLisbeth Kingsrud Kvisten