Denne boka her altså - den seilet rett inn på min topp 5 liste! Sjeldent har jeg lest en så fornøyelig bok, med en så herlig hovedkarakter. Boken fikk meg til å både le og gråte, og jeg ville lese den på nytt med én gang jeg var ferdig. Har anbefalt den til flere i ettertid, og den har vist seg å være en hit hos alle, uavhengig av alder, kjønn og lesepreferanser. Om du ikke har lest den enda har du gått glipp av en perle - les den! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er så hjertens enig!! Så at en annen bokelskere hadde gitt den terningkast 1, noe jeg synes er ufattelig. Men, det er interessant å se hvor forskjellig vi kan vurdere en og samme bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan ikke skjønne hvordan terningkast 1 kan passe for den boken, men vi er vel alle forskjellige! Sjelden perle syns jeg, gleder meg veldig til neste bok av Backman :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol