I beg to differ - det er da helt stuerent å si "gulfen"? Dét gjør nemlig jeg.... ;P (For i mitt målføre er "golfen" den idretten du vet - men riktignok snakker jeg om Golfstrømmen og ikke "Gulfstrømmen", så helt konsekvent er jeg ikke.)

Hemingway har ikke jeg hatt det store hellet med, heller - jeg har prøvd meg på noen forskjellige fra hans penn, men ikke fullført. Men for endel år siden hadde en av mine nieser DGMOH i hjemmelekse (på videregående), og da leste jeg den novellen for første gang. For jeg syntes det var for galt at hun dømte den så totalt nord og ned - og da måtte jeg jo lese den for å kunne snu henne. Vi jobbet oss gjennom DMGOH sammen, og hun fikk faktisk en femmer på den leksen! Jeg gjorde krav på min del av den femmer'n, så klart. På den bakgrunn støtter jeg Marit: Den gamle mannen og havet er verdt et forsøk, selv om du har slitt med andre ting av Hemingway! Og så er den altså så velsignet kort..... ;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt stuerent er det visselig ikke å kalle det gulfen, men live and let live, sier nå jeg.

Hemingway er ingen favoritt hos meg når det gjelder romaner. I kortformat, derimot, er han bortimot uslåelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Beate KristinReadninggirl30Hallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun Svensli