Til alle som ikke har lest denne boken: det er en grunn til at alle gir denne boken en 6'er..!
Denne boken er mitt hittil største leseropplevelse. Den fanget meg fra første siden, den har no helt nytt og eget i seg som man ikke har lest mye av før, et dagligdagstema. Man blir rørt, glad, og mye latter av hovedpersonenes sarkastisk humor sammen. Kan trygt si dette er den beste boka jeg har lest, lettlest så det går nesten for fort, men samtidig kan man lese den om og om igjen uten å bli lei trur jeg. MÅ LESES!

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, denne må leses. Har klappet igjen boka etter å ha lest siste side. Det er noe av det beste og sterkeste jeg har lest på lenge. Den engasjerer og tar opp viktige termaer på en flott måte, uten å bli klisjeeaktig. Denne er jeg glad for å ha i bokhylla. Denne må eies rett og slett. Ikke ofte jeg triller 6`ere, men her er det helt soleklart. LES DEN,SLÅ AV TV,LÅS DØRA OG UNN DEG EN FLOTT LESEOPPLEVELSE!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita Ness