Hei!! Ønsker å få noen anbefalinger på bøker som utspiller seg i California!! Noen gode? Gjerne ungdomsbøker også!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

[ Slettet av bruker ]

Et tips: hvis du går inn på menyen Finn bøker, og velger omtalte steder, får du opp alle bøker med handling fra california. Der er det mye Steinbeck, men også feks Heimdal, California, som fikk hederlig omtale da den kom. Har ikke lest den selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Les også faktabøker osv om California hvis du skal dit. Mye rart finnes på bib, og ikke minst Lonely Planet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg anbefaler deg på det sterkeste å lese bøkene til John Fante! Han skrev fantastiske romaner og noveller med handling hovedsakelig lagt til Los Angeles.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei! John Steinbecks bøker foregår stort sett i California, og der er det mange gode å velge mellom, for eksempel "Om mus og menn", "Cannery Row", "Alle tidersr torsdag", "Dagdrivergjengen", "Øst for Eden" og "Vredens druer". Det foregår også et samlesningsprosjekt her inne på hans bøker, og de er nå kommet til boka "Perlen". Alle er velkomne til å delta i samlesningen som bokelskeren Lillevi har tatt ansvar for :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og mer informasjon om felleslesingen av Steinbeck, finner du her :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

G LKaren RamsvikKristine LouiseTor-Arne JensenTanteMamieDinaKirsten LundLailaTheaTone SundlandEli HagelundLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11