Da denne boken kom ut i 2007, bragte den engelske avisen The Guardian en anmeldelse med denne tittelen: This little gem is the best thing about the jubilee.

Jeg slutter meg fullt og helt til ovasjonene; "The Uncommon Reader" er en liten perle for bokelskere. Søt og underholdende - og litt uærbødig sarkastisk. Fra meg har den fått terningkast seks - og jeg har prakket den på flere som også har likt den godt.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Takk for tipset om denne herlige boka som jeg aldri hadde hørt om før! Jeg koste meg skikkelig med denne - morsom og småfrekk. Kommer til å være på utkikk etter den på bruktbutikker framover siden det er ei biblioteksbok jeg sitter med nå. De beste bøkene er det jo best å eie ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så bra! Dette var for meg en bok av den typen jeg blir ørlite grann misunnelig på forfatteren over - jeg synes selve ideen var så suveren, og heldigvis er Alan Bennett en så bra forfatter at boken ble en fryd å lese også. Lykke til med jakten på bruktmarkedet, Bjørg! :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har nettopp prakket den på meg også. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Yessss! :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å ja, denne husker jeg! Drev også med prakking, og ga den til farmor til jul det året. En utrolig skjønn bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Smått genial, spør du meg! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandi