Jeg blir så nysgjerrig! Hva er poenget hvis det ikke er å skrive bra?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Poenget er å la kreativiteten flyte fritt og å faktisk skrive en roman på 30 dager. På en måned har du et førsteutkast som du kan skrive om til en ordentlig roman om du vil, det er ikke verst! Om du ikke er interessert i å fortsette på den så kan du lene deg tilbake og klappe deg selv på ryggen for 'a job well done'. Det er en stor mestringsfølelse og det er utrolig hva man kan lære om skriveprosessen av å være med på nanowrimo.

De fleste sier at de har lyst til å skrive en roman en dag. "En dag" blir som oftest til "aldri". NaNo gjør at du faktisk får gjort det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Og med NaNoWriMo har jeg altså funnet ut at det ikke finnes noen bok i meg (ennå). Sånn sett er jo noe utrettet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, du kan jo ta en titt på denne her. det er ikke alle som liker NaNoWriMo.
Jeg TANKEN tanken på en NaNoWriMo, men det er helt klart ingenting for meg. Jeg nekter å bruke 30 dager på en bok som krever 100 "bare for å bli ferdig".
På den annen side forsøker jeg også å la være å bruke en uke på en historie som bare krever noen timer...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tenker på det slik at jeg bruker 30 dager på et førsteutkast. Så kan jeg omså bruke tre år på omskriving og redigering nå som jeg har "skjelettet" ferdig. Men så klart, det er ikke for alle.

Også er det ikke alle som skriver for å bli publisert, så da er det jo bare en fin og morsom øvelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

NaNoWriMo er et flott initiativ.
Jeg ble bare litt oppgitt over alle som (andre steder) har fortalt hvor fantastisk NaNoWriMo er, og hvordan alle bare bør hive seg over denne fantastiske muligheten.
Jeg googlet litt, og selv de som sa "dette er ikke noe for meg" har hatt en tendens til å poste NYE innlegg og si noe i retning av "se bort fra min forrige post, jeg var ung og uerfaren".
Derfor ble jeg litt revet med når "svaret" bare dumpet ned i innboksen min;)

Også er det ikke alle som skriver for å bli publisert,

Hmm... finnes det virkelig andre grunner for å skrive;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for oppklaring og lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander