Dette blir mitt første år. Jeg er veldig spent på om jeg kommer til å greie det, men jeg skal prøve mitt beste uansett :) Har du vunnet før eller bare vært med?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Så lenge du skriver hele tiden og ikke gir opp så går det bra. Bare tenk at det gjør ikke noe om det ikke blir no' bra, for desember er til for redigering. Jeg har vunnet alle årene :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tipsene :) Så gøy at du har vunnet alle årene, det er jo kjempe bra :) Du skrev på norsk ikkesant?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ellers så er det bare å prøve å komme litt foran den første uka, for den andre uka er alltid litt vanskelig og mange faller av lasset der. Og nei, jeg er mye mer komfortabel med å skrive på engelsk så det er det det går i for meg :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenkte jeg skulle bruke første helga veldig godt, slik at jeg kommer litt foran :) Tror nok jeg skriver på norsk selv om Engelsk er gøyere å skrive da..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Rolf IngemundsenKirsten LundVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H Hoel