Lori Lansens er nok mest kjent for "Reisen hjem", den har jeg ikke lest, men etter å nå ha lest "Livet tilbake" kommer jeg helt sikkert til å lese den også.

Boka handler om Mary, som kvelden før sølvbryllupet sitt sitter og venter på at mannen skal komme hjem fra jobb. Kvelden blir til natt, og Mary får god tid til å tenke over hvordan de siste 25 årene sammen med mannen Jimmy har vært.

Jimmy dukker aldri opp, og hun bestemmer seg for å lete etter han, hun drar fra Canada til California hvor svigermoren bor, og Jimmy har nylig vært der, men dratt videre...

I begynnelsen var jeg litt redd for at Mary skulle vise seg å være både tafatt og feig i sin leting etter mannen, men der tok jeg feil. Hun tar den ene utfordringen etter den andre på mer eller mindre strak arm, og hun får også et par gode venner i California.

Jeg følte jeg ble godt kjent med Mary, og jeg likte skrivestilen til Lansens, som er både lettlest og med et akkurat passe driv i framdriften som passet til denne historien.

Slutten ble jeg litt skuffet over - jeg kunne godt tenkt meg å vite enda mer om hva som skjedde videre med Mary, men samtidig var utviklingen fram mot slutten veldig positiv for Mary's liv.

Jeg gir boka terningkast 4

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg likte boka ganske godt, men syns de siste 50 sidene var litt lange og likte ikke slutten. Men godt skrevet..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen