En felleslesing foregår ved at vi leser en eller flere bøker etter en bestemt tidsplan, og diskuterer dem, en og en bok om gangen. Nå er det noen av oss som leser utvalgte verker av John Steinbeck i fellesskap. Jeg åpner en ny tråd for hver bok, og alle disse trådene kan du finne under "Om litt av hvert". Det er selvfølgelig opp til hver enkelt hvor mye hun/han vil delta i diskusjonene.

Litt under din tråd, finner du tråden "Vredens druer - felleslesing". Som du ser, diskuterer vi mye forskjellig som har med boken å gjøre. Leseperioden for denne boken avsluttes i dag, men det er bare fint om diskusjonene, og også lesingen, fortsetter.

Her er lenken til Natt uten måne, som er neste bok ut.

Du er hjertelig velkommen til å delta, Fra Bang!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Vet du hva, jeg blir med på den felleslesningen, jeg! Drar på biblioteket imorgen og låner den, håper bare de har den inne!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaJulie StensethHarald AndersenPiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel Elisabeth