Dette blir så rart. Hvis du ikke har tid til å lese en bok på 500 sider, har du vel ikke tid til å lese to på 250 sder hver heller?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Om jeg ikke har tid til å lese en bok på 500 sider leser jeg heller ikke to på 250, logisk nok. Men når man studerer litteratur slik som jeg gjør og må lese 1-2 bøker i uka (som ikke alltid er like morsomme og/eller lettleste) så er det ikke alt jeg får tid til ved siden av. Da velger jeg kanskje heller The Hunger Games i stedet for Game of Thrones.

Mye av dette har også noe å gjøre med motivasjon og tålmodighet. Har du dårlig tid er det mye lettere å sette seg ned med 100 sider enn å drasse fram 'mursteinen' på 1000.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For min del har det å gjøre med tyngde også.....jeg liker bøker jeg kan bære uten å få vondt i skulderen! :) Men det løser seg som regel med paperback.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eller e-bøker :)
Mange syns det er vanskelig å venne seg til å lese digitale bøker, men når det først løsner, er det suuuupert!
"Alle" sitter jo og trykker og glaner ned på mobilene sine for tiden, da gjerne facebook eller nettaviser.
-Jeg også, men jeg leser i godboka mi :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange som leser på nettbrett, ser jeg, men det har jeg ikke. Jeg liker nok bedre en papirbok, lettere å håndtere enn mobilen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander