Syns du gjør dette på en forbilledlig måte: Kort (noen ganger lang) oppsummering fulgt av lenke til hele anmeldelsen.

Når det gjelder bokomtaler som består av kun en lenke har jeg ingen sterke meninger, men det er sjelden jeg klikker på dem. Innarbeidet vane. På nettet generelt er det langt mellom nyttige produktanmeldelser (som dine utmerkede bokomtaler), mens de ubrukelige florerer. En omtale som er så kort at den bare består av at 1 ord eller en lenke sorterer hjernen automatisk i "null innhold"-kategorien. Rett eller galt, men oftest ikke så galt at jeg kommer til å omprogrammere meg.

Rent praktisk er det to mulige problemer med lenker: Lenkeråte (artikkelen det lenkes til kan flyttes eller slettes, uten at lenken oppdateres) og gjenfinnbarhet. Kanskje ikke et problem her(?), men noe jeg har støtt på ofte nok annetsteds.

Summa summarum: Har ingenting imot lenker i produktomtaler, men står de alene er de bortkastede - jeg bruker de ikke. Muligens er det flere som tenker på samme måte?

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk, det var et nyansert og reflektert innlegg. Og takk for fine ord.. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monika SvarstadKirsten LundTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TPi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenTheaTone SundlandLiv-Torill Austgulen