I tillegg til gode, kanadiske forfattere du har fått tips om av andre i denne tråden, hvorav Robertson Davies er en av mine absolutte favoritter, kan også nevnes Barbara Gowdy, en solid forfatter kjent for sine romaner og noveller, og Audrey Schulman. Av sistnevnte har jeg bare lest den fascinerende, lille romanen The Cage, eller Buret som den heter på norsk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Så fint at du hentet opp igjen denne lista :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig i at det fint at den ble hentet opp igjen, men det er det annelingua selv som skal ha æren for, ettersom hun oppdaterte den i går :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og "i går" var blitt til "for to år siden" før jeg oppdaget at gretemor og du hadde kommentert listen, og at det var kommet enda flere boktips fra deg. Man får jo ikke noe varsel når det kommer nye kommentarer i lister, selv om det er ens egne lister! Men omsider har jeg fått Gowdy og Schulman inn på Canada-listen. Tusen takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenDressmyshelfEli HagelundTonje-Elisabeth StørkersenGeir SundetWenche VargasHilde H HelsethSiljeMarit HåverstadStian AxdalAlice NordliBenedikteBjørg Marit TinholtGro-Anita RoenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFrisk NordvestMaikenEileen BørresenBeathe SolbergStine SevilhaugAnne-Stine Ruud HusevågHarald KMonika SvarstadEivind  VaksvikLailaKristin SpalderElisabeth SveeSynnøve H HoelMorten JensenBjørg L.Tore HalsaEirin EftevandIngeborgVannflaskeLilith NagelReidun Svensli