Ja, det skulle vært mulig, men det er sikkert vanskelig å få til praktisk. Vet det har blitt etterlyst tidligere, men jeg vet veldig lite om hvordan dette fungerer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har nettopp lagt inn Hardy-guttene og måneraketten utgitt på Forlagshuset, og den er heller ikke søkbar.

Det er jo synd at bøker som brukerne legger inn, ikke er synlige for andre enn dem selv. Det må jo være mange slike bøker her inne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Samme her :p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det hender noen ganger jeg har en forholdsvis ny bok som ikke kommer opp på forfatter, noen ganger kommer boka opp ved ISBN søk, hvis ikke er det bare å legge inn boka selv. Sist jeg la inn Hardy guttene (fant en side med bilder av alle så jeg kunne se hvilke jeg hadde lest) fant jeg 2-3 andre bokelskere som hadde lagt inn samme boka. Det skjer ofte med eldre bøker uten ISBN. Mine Hardy-gutter og Fr Detektiv ligger i hylla Ungdomsdetektiver.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå har jeg vært inne på hylla "ungdomsdetektiver" og fått lagt inne mange Hardybøker som ikke var å finne i Bokelskere sitt register. Det var kjekt at nr. på boka var nevnt på de fleste

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBeathe SolbergBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartin