Var spent på denne etter å ha lest "Flink pike". Bokas hovedperson Libby opplevde som barn at hele familien hennes ble myrdet på bestialsk vis. Broren Ben ble dømt for drapene, blant annet etter vitnemål fra Libby. Libby har ikke utrettet noe særlig etter dette. Hun har levd av gaver fra folk som har følt med henne. I voksen alder tar pengegavene slutt, og Libby øyner mulighet for å tjene penger på historien sin på nye måter. Som en følge av dette forsøker hun å finne ut av hva som egentlig skjedde, ved å oppsøke alle som var involvert.

Som i Flink pike - Gillian Flynn forhaster seg ikke når hun forteller. Hun bruker god tid på å beskrive karakterene sine, lar spenningen bygge seg opp sakte, og gir et godt innblikk i de fargerike, fattigsligevmiljøene hun beskriver. En stund syntes jeg det gikk for sakte, inntil jeg ble revet med, og resten gikk som en røyk. Gir denne boka en femmer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PilarisKjerstiIngeborg GIngunnJToveHarald KKirsten LundVannflaskeBeathe SolbergHeidiReadninggirl30TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadMorten MüllerJan-Olav SelforsPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonSilje HvalstadDaffy EnglundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg Ristvedt