Uff, nei dette var en skuffelse. Hørte denne på lydbok og det anbefalles ikke. Hvorfor? Vanskelig å hoppe over et kapitel om det blir for kjedelig... For mye detaljer, plottet var ikke helt logisk å en slutt som irriterte meg. Dette er nok sannsynlig den siste Dan Brown boka for meg! Finns mye bedre krim å lese, heldigvis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har bare lest Da Vinci-koden hittil. Og lenge etter alle andre. Har mange av de andre av bøkene han har skrevet.Men det er likesom ikke førstevalget. Jeg synes det blir for "heseblesende". I hvert fall kan jeg ikke lese for mange av denne type bøker før jeg går lei. Og de bør helst ikke være for lange.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm Lysebo