Ikke godt å si, jeg har funnet utrolig mange gode bøker på loppemarkeder og bruktutsalg til en latterlig billig penge. Skal jeg trekke frem en, må det kanskje bli den gripende Balladen om den bedrøvelige kafe av Carson Mc.Cullers, vakkert illustrert, i alle sin enkelthet av Chrix Dahl. Anbefales!

Prisen -- ikke vet jeg, havnet i en stooor bærepose til 30 kroner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne boka var det du som gjorde meg oppmerksom på, Lillevi. Nå på lørdag fant jeg hennes bok "Hjertet er en ensom jeger" for 2 kr. på en bruktbutikk! Et fint eksemplar utgitt av Den norske Bokklubben. Synes det var et røverkjøp :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Da har du noe å glede deg til! Jeg hørte denne på engelsk/amerikansk lydbok, og den var utrolig flott! En bok med mange fasetter og gode skildringer :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitPia Lise SelnesHarald KRolf IngemundsenTine SundalKirsten LundelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveAvaHanne