Jeg ser av diskusjonen som følger etter din kommentar at jeg ikke er eneste tullingen (som jeg trodde) som har blitt glad i og kjøpt -forteller serien fra bokklubbens glansdager. (Min mor var medlem og jeg skylder på henne om noen lurer på hvorfor jeg leser) Jeg har ikke kommet lengre enn til 13 bøker, men Antikvariat.net hjelper meg videre etterhvert.
God lesning!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Er det noe jeg har erfart, gjennom bokelskere og ellers i livet, er det at "tulling" er man ikke om man samler på en bestemt type bøker. Stor takk til din mor som hadde et åpent blikk for disse flotte bøkene!.

Lykke til - både til deg og meg - i jakten på flere i denne serien fra den tiden da Bokklubben virkelig var en bokklubb!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Som et lite apropos til felleslesningen av Steinbeck: Hvis du er så heldig å finne "Amerika forteller", bind 2, vil du der finne novellen Pioneren av John Steinbeck og to sider med Gordon Hølmebakks omtale av forfatteren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk for tipset, den står allerede på ønskelisten! Gemalen mener han har hatt Amerika foreller en gang i tiden. Men finnes den fortsatt i huset...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteAkima MontgomeryElisabeth SveeVioleta JakobsenStig Tingar hSolPi_MesonToveLisbeth Marie UvaagPiippokattaReadninggirl30Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserIngeborg GHarald KAnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenDressmyshelfEli HagelundTonje-Elisabeth StørkersenGeir SundetWenche VargasHilde H HelsethSiljeMarit HåverstadStian AxdalAlice NordliBjørg Marit TinholtGro-Anita RoenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFrisk Nordvest