Det er mye mer mellom himmel og jord enn de fleste andre stder, inkludert drømmer og drømmetydning for de som tror på slikt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du vet sikkert utmerket godt at alt vi oppfatter mellom himmel og jord kommer fra vår hjerne.
Hjernen identifiserer, sorterer og prøver å finne logikk. Samt uendelig mye mere. Jeg forstår godt at mange har lyst til å piffe opp hverdagen ved å tro på slike overtroiske ting, men det finnes så vidt jeg vet ikke et eneste bevis for at vi har sjel eller at drømmetydning funker. Dessverre finnes det en hel bransje som utnytter slike godtroende mennesker. Det burde være forbudt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis vi bare skal tro på det som kan taes på og ses, har vi problemer her....Vi kan ikke ta på en sinnstilstand, en tanke eller en følelse osv. Pr din definisjon, kan vi ikke heller tenke pga at tanker ikke kan tas på....Hvor fornuftig er det da?
Ditt svar viser at du ikke kan tenke særlig utenom din egen firkant...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli Hagelund