Hvor tungvint er det egentlig å trykke en eller to ekstra ganger på tastaturet? Jeg forstår jo godt at de ønsker å vise fram flere av sine omtaler, ikke kun av den ene boken. Der er ganske praktisk for de som ønsker det. Selv går jeg sjelden inn på slike blogger og ser ikke noe poeng i å gjøre det selv, men alle har si framgangsmåte. Vil også tro at slike blogger kan bidra til å vekke interesse hos også de yngre, visstnok er slikt populært hos de.

Er det noe Bokelskere trenger så er det mangfold. Ikke bare i alder, men også i formidlingsmåte.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er kanskje ikke så tungvint å trykke et par ganger ekstra, men det er heller ikke tungvint å klippe og lime inn. Problemet er vel heller at folk bruker denne nettsiden som reklame for egen blogg. Det er vel for så vidt greit nok at man legger ut en link til egen blogg, så lenge bloggen er bokrelatert, men da burde man også gi noe her inne. Jeg, som de fleste andre her inne, er veldig glad i Bokelskere, og regner med at Andre bruker mye tid på nettsiden, så jeg synes det blir feil å "misbruke" den for å få flere lesere til en blogg. Dessuten tror jeg de som legger inn linkene vil ha større hell med å få faste lesere om de "viser seg litt fram" her. Jeg går aldri inn på en blogg som er linket her om jeg ikke har fått et inntrykk av bloggeren først.

Et annet problem med at man må inn på en blogg for å lese omtaler er at det støtter ikke opp om diskusjoner her inne. Uten å vite noe sikkert, tror jeg ikke det er så veldig mange som kommenterer på innlegget her inne, om selve omtalen står på en blogg. Jeg synes det er greit å ha alle diskusjoner om kommentarer på et sted, så slipper jeg å gå gjennom hele nettet når jeg skal undersøke en bok. Dessuten tror jeg det er langt flere som kommenterer her inne, enn på blogger.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitPia Lise SelnesHarald KRolf IngemundsenTine SundalKirsten LundelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveAvaHanne