Ja, vi er nok enige der, selv om jeg egentlig ikke synes at boka ble så veldig mye bedre utover. Det er blant annet perspektivet som ikke funker så godt. Når synsvinkelen bare ligger hos barnet, og det i tillegg er en ren kronologisk skildring av barndommen, krever det noe annet av skrivingen til Knausgård enn de tidligere bøkene hans. Jeg synes ikke han helt klarer å følge opp det, og derfor blir det heller ikke så bra som det kunne ha vært. Jeg er et stykke ut i bind 4 nå og er glad for at perspektiver, vekslinger i tid og fortellerens betraktinger og refleksjoner er tilbake igjen. Og det er en skikkelig pageturner, denne boka også! I alle fall så langt :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har fjerde bok liggende klar, tenkte jeg måtte tømme hodet litt før jeg begynte. Men er nok i gang om ikke så lenge. Og hvis det er som jeg håper og tror, er dette Knausgård som i bok en og to :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt sagt. Følte jeg kom til et antiklimaks, et metningspunkt der med siste delen av 3..ikke særlig god den biten nei. Men hvis det tar seg opp igjen i de neste bøkene, skal det være "glemt". Jeg står i "kø" for lydbok 4 på biblioteket, så det er greit med den vente-pausen nå. I mellomtiden tar jeg Kompani Orheim, og følger opp med de andre om Jarle Klepp hvis vente pausen blir lengre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas