Leste 3096 dager for noen år siden. En meget sterk roman og jenta må jo være mentalt sterk som har overlevd en slik situasjon. Tror det skal bli en film av boka også?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Filmen har kommet!
Fant den på canal digital go i kveld, men ikke fått sett den enda pga feil hos dem...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er spent på hva du syns om filmen når du får sett den. Har veldig lyst til å se den selv om det er et vanskelig og trist tema.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er akkurat ferdig med å se den nå :)
Jeg sammenlignet veldig oppmot boka ettersom jeg ble ferdig med den igår. Syns dem hadde fått med imponerende mange detaljer, bare noen få ting jeg reagerte på...så jeg er positivt overrasket! Syns ofte filmene blir ganske så annerledes enn bøkene de er basert på, men her syns jeg dem hadde fått det til bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er det jeg er ofte redd for jeg også når jeg ser en filmatisering for det er ikke alltid de er tro mot bøkene. Men skal ta sjansen og se filmen en gang når jeg får sjansen:) Selv om historien er grusom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er så grusomt at det er helt utrolig at det har skjedd og at hun har overlevd!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er ingen tvil om at jenta er er sterk på mange måter som kommer seg gjennom noe slikt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, hun må ha vært utrolig sterk!
Åja, så spennende. Det har jeg ikke hørt noe om...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Steinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteKirsten LundMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid Nygaard