91 - det er imponerende! Jeg telte over selv i går, og rundet så vidt 40. Hvilke har du ikke lest på listen? På grunn av innlegget ditt diskuterte vi i dag om vi skal lage en ny og oppdatert. Kanskje den kommer akkurat i det du er ferdig :-) Ellers er det jo fantastisk mye god inspirasjon her på bokelskere.no.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så moro det hadde vært med en ny og oppdatert liste, men da må du sende den til meg for vi har ikke Libris mer i byen, ble Norli i stedet:-). Av bøkene på lista har jeg ikke lest Min kamp 2, 3 og 4, og tror ikke jeg kommer til å lese de heller. Ellers står Kjærlighet i koleraens tid, Guden for små ting, Kristin Lavransdatter, Don quijote, En bønn for Owen Meany, Siste natt i Twisted river og Hobbiten ulest. Beatles holder jeg på med nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GHanne Kvernmo RyeGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erikTrineWenche VargasIngunn SReidun SvensliHarald KCatrine Olsen ArnesenSiv ÅrdalCaritaIreneleser