Vet du, denne lista har introdusert meg for bøker jeg aldri trodde jeg ville ønske å lese. Jeg har alltid vært glad i å lese, men lite villig til å utforske ukjente (for meg) forfattere. Etter at jeg fikk listen har jeg aktivt brukt den som leseliste, jeg har kommet til 91 nå, og tror et par tre fire bøker til er aktuelle. Det jeg har erfart siden, er at jeg i mye større grad er åpen for nye leseopplevelser. Så derfor, tusen takk for at du var med og bidro til listen som igjen har gjort meg rikere på opplevelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

91 - det er imponerende! Jeg telte over selv i går, og rundet så vidt 40. Hvilke har du ikke lest på listen? På grunn av innlegget ditt diskuterte vi i dag om vi skal lage en ny og oppdatert. Kanskje den kommer akkurat i det du er ferdig :-) Ellers er det jo fantastisk mye god inspirasjon her på bokelskere.no.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så moro det hadde vært med en ny og oppdatert liste, men da må du sende den til meg for vi har ikke Libris mer i byen, ble Norli i stedet:-). Av bøkene på lista har jeg ikke lest Min kamp 2, 3 og 4, og tror ikke jeg kommer til å lese de heller. Ellers står Kjærlighet i koleraens tid, Guden for små ting, Kristin Lavransdatter, Don quijote, En bønn for Owen Meany, Siste natt i Twisted river og Hobbiten ulest. Beatles holder jeg på med nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GHanne Kvernmo RyeGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erikTrineWenche VargasIngunn SReidun SvensliHarald KCatrine Olsen ArnesenSiv ÅrdalCarita