Jeg bare elsker denne boka! Virkelig elsker den! <3
Med bøker som dette, altså som jeg vet er litt (veldig) triste, pleier jeg å enten gråte, siden jeg liker personene så godt eller himle med øynene fordi bøkene er så tragiske at det nesten blir morsomt. Men med denne både lo og gråt jeg. Man vet at slutten ikke kan være god, fordi "hovedpersonen" allerede er død, men det er fasinerende (og tragisk) å høre om alle de små tingene som leder til det gjennom kasettene . Det er så mange personer som alle spiller en rolle i fortellingen og Hannahs liv, enten det bare er en kommentar eller noe mye større. Jeg liker også Clay, selvfølgelig.
Gleder meg til å lese mer av Jay Asher, håper det kommer noen nye bøker snart! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Aaah, den er fantastisk! Anbefaler å lese "The perks of being a wallflower" av Stephen Chbozky om du ikke har lest den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynte på den ja, men leste den ikke ferdig. Jeg hadde allerede sett filmen før, og likte den! Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg likte ikke boka så godt. Føler at "alle" liker den... Hahha. Tror jeg burde lest boka før jeg så filmen... Så liksom for meg scenene fra filmen i hodet mens jeg leste, og fikk ikke forestilt meg noe selv, særlig ikke personene.
Takk for forslag i hvert fall! Kom gjerne med flere, er litt tom for bøker akkurat nå... Eller rettere sagt, biblioteket er, og jeg greier ikke å velge hvilken bok jeg vil kjøpe! ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre