Dette er en utrolig historie om forfatterens familie. De kom fra Odessa og slo seg ned i henholdsvis Paris og Wien som dyktige forretningsfolk. I tillegg var de jøder, noe som etter hvert skulle få følger for dem alle. Forfatteren arver 264 japanske netsuker som har vært i familiens eie i generasjoner. Hvordan overlevde de alle omveltningene familien gikk gjennom?

Til tider tung, men også veldig interessant. Måtte stadig ta meg i at dette faktisk er en sann historie og ikke fiksjon!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig. Dette er en svært god bok. Og jeg håper mange for øynene opp for den. Jeg syns den var en stor leseopplevelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg