Jeg er kanskje en av svært få, men jeg er ikke så glad i måten Petterson skriver på. Det er noe litt oppstykket og til tider irriterende gjentakende i dialogene, Konseptet er for meg helt perfekt. Venner som møtes igjen etter mange år,et kort møte som får tankene til å gå tilbake i tid og gi leseren innblikk i en del av det som skjedde, Jeg likte historien og jeg likte potensialet, men boka ble ikke det helt store for meg.
Anders T. Andersen leser nesten på akkurat samme måte som Petterson selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig med du, jeg opplever det også slik, selv om jeg likte "ut og stjæle hester". Jeg fikk ikke helt flyt i "Jeg nekter" og den ligger halvlest et sted.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva