Det er godt mulig at jeg er noe annerledes den jevne Bokelsker bruker, virker nesten som det, men hvorfor henge deg opp i tonen? Jeg forstår at ditt forhold til sex sikkert er annerledes enn det jeg har, men også det er vel strengt tatt ikke noe å henge seg opp i. "så oppfører ikke høflige mennesker seg slik" som du skriver får meg til å anta at du ikke akkurat er noen frigjort person.
Jada, jeg vet det er en farlig antakelse, men jeg legger meg gjerne på ditt nivå:)

Hvorfor ikke respektere at andre har sine meninger? Selv om de ikke passer til ditt verdensbilde.burde du tåle det uten å stemple det som slibrig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er ikke lite frigjort bare fordi jeg mener at stadige seksuelle hentydninger ikke hører hjemme i enhver type samtale, og det tror jeg ikke jeg er alene om. Jeg synes for øvrig også at det å diskutere hvor seksuelt frigjort jeg er ikke er relevant i denne diskusjonen.

Dine antydninger lenger nede på siden her om at du i kraft av å være mann evner å bære mer ansvar på dine skuldre enn hva jeg gjør, sier vel nok om hvem av oss som er mest moderne, tenker jeg.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

OddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesHarald KRolf IngemundsenTine SundalKirsten LundelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander Styve