Takk for et godt, men noe merkelig svar:)
Jeg skriver slett ikke at de som ikke leser er dumme, det er din egen tolkning. Dog er det jo en aldri så liten indikasjon på at de ikke er så altfor skarpe. Vi kan sikkert diskutere definisjonen av hva "dum" er, men det ser jeg liten grunn. Regner med at vi begge vet at de fleste av oss har våre styrker og svakheter.

Litt interresant det du skriver om en farlig antakelse. Hvis jeg hadde vært så ille som du virker å mene kan du ha et poeng, men det er moro å se at du selv går i den feller du mener jeg har gått .
Merkelig nok virker det som at du tror at all min erfaring rundt romantikk begrenses til bøker.
Kan jeg kalle det en farlig antakelse? Bøker er for meg som for de aller fleste andre, et supplement i hverdagen. Ser også at du har fått for deg at jeg leser for å bli mere intellektuell, etterfulgt av en uverdig kommentar:) Jeg leser for å nyte, lære og utvide mine horisonter.
Du klarer sikkert å tolke deg til at jeg ser på meg selv som en intellektuell, og alle blondiner er fra naturens side dumme. Greit nok det, men dette er altså ting jeg aldri selv har påstått.

Til slutt vil jeg si at politisk korrekthet ikke er min sterkeste side. Jeg liker å ta opp alskens tema uten å først måtte vurdere om alle takler det. Noen, som deg, vil tolke det som et slags angrep på noen, andre vil tolke det på andre måter. Jeg har selvfølgelig respekt for din mening rundt dette tema. Men å dra forhastete konklusjoner er ikke så smart.

Får håpe at du ikke irriterer deg altfor mye over denne og framtidige tråder av meg.

Ps. Beklager rotete skriving. Stressende dag.

Mvh. Tore

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Første avsnitt; Du er jo jaggu i gang igjen, Tore!

Andre avsnitt; Jeg har respekt for at du leser for å utvide dine horisonter. Det gjør jeg og. Det var ikke min intensjon å anta noe som helst, jeg ville bare illustrere det med et poeng for å se om du tok det. Men der vi leser for å utvide horisonter, er det andre som gjør tingene vi leser om. Hvis du fortsatt mener, etter å ha utvidet dine horisonter, at de som ikke leser ikke matcher ditt intellektuelle nivå, så trekker jeg konklusjonen om at du må lese mer. Eventuelt møte andre mennesker.

Tredje avsnitt; dra forhastete konklusjoner? I like måte, får jeg si da. Du startet jo hele debatten med en forhastet konklusjon.

Jeg irriterer meg ikke over noe som helst du har skrevet. Jeg ville bare påpeke noe som jeg opplever er helt på vidda. Og det er morsomt å diskutere med en annen trønder.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli Hagelund