Så bra sagt! Egentlig synes jeg det er et greit tema å diskutere, for hva folk vil ha i et forhold er så forskjellig og ganske interessant (ofte ender man opp med en man elsker, men som slett ikke passer til alle "punktene" man hadde gjort klar på forhånd!), men jeg synes tonen til Tore Rønning er slibrig og ubehagelig. Det er ikke passende hele tiden å komme med sexorienterte bemerkninger i alminnelig samtale (synes ikke man kan skylde på at "sånn er samfunnet", for selv om media er slik, så oppfører ikke høflige mennesker seg slik likevel).

Hadde jeg møtt en som pratet slik på byen hadde jeg bedt vedkommende la meg være i fred. Begynte nesten å lure på om det bare var jeg som la merke til dette...

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er godt mulig at jeg er noe annerledes den jevne Bokelsker bruker, virker nesten som det, men hvorfor henge deg opp i tonen? Jeg forstår at ditt forhold til sex sikkert er annerledes enn det jeg har, men også det er vel strengt tatt ikke noe å henge seg opp i. "så oppfører ikke høflige mennesker seg slik" som du skriver får meg til å anta at du ikke akkurat er noen frigjort person.
Jada, jeg vet det er en farlig antakelse, men jeg legger meg gjerne på ditt nivå:)

Hvorfor ikke respektere at andre har sine meninger? Selv om de ikke passer til ditt verdensbilde.burde du tåle det uten å stemple det som slibrig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke lite frigjort bare fordi jeg mener at stadige seksuelle hentydninger ikke hører hjemme i enhver type samtale, og det tror jeg ikke jeg er alene om. Jeg synes for øvrig også at det å diskutere hvor seksuelt frigjort jeg er ikke er relevant i denne diskusjonen.

Dine antydninger lenger nede på siden her om at du i kraft av å være mann evner å bære mer ansvar på dine skuldre enn hva jeg gjør, sier vel nok om hvem av oss som er mest moderne, tenker jeg.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Teamet er greit det, det er ikke der det skurrer for min del :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli Hagelund